Over WL Schilderwerken

Wie ben ik?
Ik ben William Lodder, al meer dan 25 jaar werkzaam in het schildersvak. Als schilder gestart en vakdiploma’s behaald. Vervolgens doorgegroeid via voorman tot aan bedrijfsleider. Nu ben ik mijn eigen onderneming gestart. Ik verzorg binnen- en buitenschilderwerkzaamheden voor bedrijven, instellingen en particulieren.

Mijn affiniteit /passie voor verf heeft mij er toe gebracht om ook mijn creatieve kant te integreren in het bedrijf. Schilderen en tekenen doe ik al van jongs af aan, maar ook het creëren van sculpturen behoort tot mijn creatieve kant.

Het is fijn om een product neer te zetten, zowel creatief als onderhoud technisch. Voor het onderhoud is niet alleen de conservering belangrijk maar ook een mooi en kwalitatief goed eindresultaat.

Met WL Schilderwerken bent u verzekerd van kwaliteit en vakmanschap met een duidelijke offerte en een scherpe prijs.

Is uw woning ouder dan 2 jaar, dan betaald u slechts 9% BTW

Vraag aan

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Vertel je vrienden over mij
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest